Over ons

Thee, we kennen het allemaal. Het zakje, het theezakje. Snel, makkelijk, goedkoop en ‘bijna’ altijd bij de hand of in huis. Wij vinden dat thee meer is dan het welbekende zakje. Thee is een infusie, een blend, een ervaring en een genot. Fijne bijkomstigheid… thee is ook nog eens een gezonder alternatief voor verschillende dranken. En dat is wat we bij sMixed Tea goed begrijpen. Wij blenden met zorg de thee die bij jou past!
Of het nu één van onze bestaande melanges is, of één speciaal voor jou gesMixed, wij kunnen het en we doen het met liefde.

Door honderden verschillende kruiden, noten, vruchten en zaden gemixt te hebben, hebben we de beste blends hier op onze webshop staan. Wij willen onze blends met jou delen zodat jij het genot van thee kan ervaren zoals wij die al jaren ervaren. Niet alleen het genot, maar ook de positieve effecten van bepaalde kruiden op je humeur, gemoedstoestand of je lichaam. Dat gun jij jezelf en naasten toch ook?

Want waarom zou je water om willen toveren tot thee, door er alleen een zakje met poedervormige ‘thee/ruis’ in te laten hangen? Als je ook alle voordelen uit een combinatie van echte kruiden, zonder toevoegingen en aroma’s, kan halen?

Wij kiezen voor mooi, lekker en gezond!